Tovi on taas vierähtänyt edellisestä postauksesta, mutta eipä anneta sen häiritä. Winston on tällä aikaa keskittynyt koiranpennun perusjuttuihin, eli kasvamiseen ja kehittymiseen.

Winston on ollut innoissaan maahan sataneesta lumesta, mikä on vaikuttanut sen lenkkeilytottumuksiin aika paljon. Vauhtia on huomattavasti enemmän kuin ennen ja pysähtelyäkin todella paljon vähemmän. Eli tämä tarkoittaa sitä, että mehän ihan oikeasti voidaan lenkkeillä! En ole aiemmin välittänyt lumesta tai talvesta, mutta jos sillä on tällainen vaikutus hidastelijapentuumme, niin minun puolestani lumi ja talvi saavat tulla!

Veimme Wistonin koirapuistoon tässä päivänä eräänä. Se on ollut lähiaikoina hirveä remmiräyhääjä ja terroristi ja ajattelimme että sinne saa mennä nyt sosiaalistumaan ja harjoittelemaan pelisääntöjä. Ilmeisesti pelisäännöt kuitenkin jo löytyvät, sillä Winstonista sukeutui varsinainen hurmuri heti kun se pääsi puiston lähellekin! Ei haukkumista tai rähinää, vaan siellä se paineli toisten koirien perässä minkä töppöjaloiltaan pääsi! Olin vaikuttunut.

Muutamia mutkiakin on matkaamme kuitenkin tullut. Ne kuuluisat irronneet kulmahampaat eivät olleetkaan irronneet, vaan katkenneet juuresta. Kävimme tätä eläinlääkärille näyttämässä, mutta mitään ei asialle vielä tehty, ettei rautahampaiden kasvu vain häiriinny. Eli vielä odotellaan. Toinen murhe on toisen takajalan kintereen löysyys, joka sallii pienen kiertoliikkeen takajalan tassussa. Tätäkin tutkittiin, väänneltiin ja käänneltiin. Winston ei kuitenkaan käsittelystä ollut moksiskaan eikä aristellut jalkaa, joten tätäkin jäätiin seuraamaan. Eläinlääkärin mukaan asento voi jopa korjaantua! Ja toivoa antaa jo se, että aiemmin olin ajatellut, ettei Winston jalkansa takia ikinä hyppää sohvalle. Nyt se kuitenkin sinne loikkasi pallon perässä lähes sulavasti, joten alan uskoa, ettei jalasta koidu haittaa. Kovasti toivotaan, ettei kierto kuitenkaan johtuisi lonkista. Harmillista on ollut huomata, ettei esimerkiksi skottien lonkkia juuri ole kuvattu, joten emme voi tietää onko lonkkavika todennäköinen. Tämän takia päätimmekin, että Winston saa luvan mennä lonkkakuviin ennemmin tai myöhemmin.

Winstonin elämää hallitsee tällä hetkellä alkava uhmaikä, mikä tarkoittaa sitä, että taloudessamme todellakin on joku, joka on mielestään varsin oiva kuningas tälle tasavallalle. Eli jälleen kerran taistelemme lahkeidemme puolesta.

Kamera ei ole oikein pysynyt menossa mukana, joten uusia kuvia ei nyt ole tarjolla. Ensi kerralla sitten!